VETERANTREFF

VETERANTREFF

Publisert av Svein Olav Nymoen den 31.08.21.

Imens pizzaen ble stekt fikk deltakerne litt informasjon om #Turveteraner og #Rucking av sekretæren, som selv har vært med et par ganger. Ei lita brosjyre ble utdelt om dette, så kanskje budskapet kan spres og deltakelsen øke.


Etterpå ga Svein Aarvik informasjon om Digital Festival, der seniorer hjelper seniorer innen databruk på forskjellige plattformer. Dette arrangementet går av stabelen midt i september.
Så tok nestleder Terje Røberg ordet og fortalte litt om lokalforeningens program utover høsten. Det er planlagt veterantreff, fårikåltreff, "harrytur" og Kieltur. Alt vil bli kunngjort når det nærmer seg.

Det ble informert om MilvetMC som arrangerer treff på Trandum helgen 3.-5. september. Dit ønskes alle velkommen til å ta en titt, og det vil bli kjøretøy av gammel årgang samt utstyr og uniformer i tidsriktig utforming. Lørdag kl 10.30 går det fellestur på motorsykkel der alle kan delta med nytt eller gammelt. Turen går via Trandumskogen til Magnor og G-Kroa, der det blir bespisning. En regner med at turen avsluttes tilbake på Trandum ved seks sju-tida om kvelden.

Deretter var det pizzatid, og det ble pratet høyt og lavt, hit og dit og med og uten mat i munnen. Svært god stemning rundt bordene blant de 18 som deltok.