NVIO Øvre Romerike 25 år - del 16

NVIO Øvre Romerike 25 år - del 16

14.06.21 09:37 av Svein Olav Nymoen

NVIO Øvre Romerike ble stiftet i oktober 1996. I denne serien presenteres stiftelsen og alle år i etterkant, stort sett som gjengivelse av årsberetningene - og litt til. Bilder er innhentet fra noen medlemmer og andre. Disse stemmer nok ikke hele tiden i den tidsperioden de er satt inn, men gir allikevel et bitte lite glimt inn i noen av misjonene Norge og lokalforeningens medlemmer har medvirket i. Det er fremdeles et ønske at flere sender bilder som kan brukes i denne serien. Både fra utenlandstjeneste og lokale arrangementer. Foto: Anders Berglie.

Les mer
NVIO Øvre Romerike 25 år - del 15

NVIO Øvre Romerike 25 år - del 15

07.06.21 08:22 av Svein Olav Nymoen

NVIO Øvre Romerike ble stiftet i oktober 1996. I denne serien presenteres stiftelsen og alle år i etterkant, stort sett som gjengivelse av årsberetningene - og litt til. Bilder er innhentet fra noen medlemmer og andre. Disse stemmer nok ikke hele tiden i den tidsperioden de er satt inn, men gir allikevel et bitte lite glimt inn i noen av misjonene Norge og lokalforeningens medlemmer har medvirket i. Det er fremdeles et ønske at flere sender bilder som kan brukes i denne serien. Både fra utenlandstjeneste og lokale arrangementer. Bildet: Anders Berglie, ass S4, Nordic Baltic Transition Support Unit, NBTSU, Masar-e-Sharif, 2013. Svensk, finsk, latvisk og norsk enhet under svensk ledelse. Nordmenn i Camp Nidaros, Marmal. Stab, svensker, finner og latviere i Camp Northern Lights i MeS by. Bildet er tatt i Mike Spann i utkanten av Masar-e-Sharif. Foto: Anders Berglie.

Les mer
NVIO Øvre Romerike 25 år - del 14

NVIO Øvre Romerike 25 år - del 14

31.05.21 09:17 av Svein Olav Nymoen

NVIO Øvre Romerike ble stiftet i oktober 1996. I denne serien presenteres stiftelsen og alle år i etterkant, stort sett som gjengivelse av årsberetningene - og litt til. Bilder er innhentet fra noen medlemmer og andre. Disse stemmer nok ikke hele tiden i den tidsperioden de er satt inn, men gir allikevel et bitte lite glimt inn i noen av misjonene Norge og lokalforeningens medlemmer har medvirket i. Det er fremdeles et ønske at flere sender bilder som kan brukes i denne serien. Både fra utenlandstjeneste og lokale arrangementer. Bildet er fra Tyr fort, Sør-Libanon, kont. I, 1978. Foto: Svein Olav Nymoen.

Les mer
NVIO Øvre Romerike 25 år - del 13

NVIO Øvre Romerike 25 år - del 13

24.05.21 10:34 av Svein Olav Nymoen

NVIO Øvre Romerike ble stiftet i oktober 1996. I denne serien presenteres stiftelsen og alle år i etterkant, stort sett som gjengivelse av årsberetningene - og litt til. Bilder er innhentet fra noen medlemmer og andre. Disse stemmer nok ikke hele tiden i den tidsperioden de er satt inn, men gir allikevel et bitte lite glimt inn i noen av misjonene Norge og lokalforeningens medlemmer har medvirket i. Det er fremdeles et ønske at flere sender bilder som kan brukes i denne serien. Både fra utenlandstjeneste og lokale arrangementer. Bildet er fra Feltsykehuset i Naqoura, Sør-Libanon, kont. I, 1978. Foto: Svein Olav Nymoen

Les mer
NVIO Øvre Romerike 25 år - del 12

NVIO Øvre Romerike 25 år - del 12

18.05.21 08:55 av Svein Olav Nymoen

NVIO Øvre Romerike ble stiftet i oktober 1996. I denne serien presenteres stiftelsen og alle år i etterkant, stort sett som gjengivelse av årsberetningene - og litt til. Bilder er innhentet fra noen medlemmer og andre. Disse stemmer nok ikke hele tiden i den tidsperioden de er satt inn, men gir allikevel et bitte lite glimt inn i noen av misjonene Norge og lokalforeningens medlemmer har medvirket i. Det er fremdeles et ønske at flere sender bilder som kan brukes i denne serien. Både fra utenlandstjeneste og lokale arrangementer. Bildet er fra Ebl es Saqi, kont. I, 1978. Foto: Svein Olav Nymoen

Les mer
NVIO Øvre Romerike 25 år - del 11

NVIO Øvre Romerike 25 år - del 11

10.05.21 09:18 av Svein Olav Nymoen

NVIO Øvre Romerike ble stiftet i oktober 1996. I denne serien presenteres stiftelsen og alle år i etterkant, stort sett som gjengivelse av årsberetningene - og litt til. Bilder er innhentet fra noen medlemmer og andre. Disse stemmer nok ikke hele tiden i den tidsperioden de er satt inn, men gir allikevel et bitte lite glimt inn i noen av misjonene Norge og lokalforeningens medlemmer har medvirket i. Det er fremdeles et ønske at flere sender bilder som kan brukes i denne serien. Både fra utenlandstjeneste og lokale arrangementer. Bildet: Feltsykehuset for FN i MINURCAT, Tsjad, 2009-2010. Foto: Forsvaret. Utlånt av Frank Berg.

Les mer
NVIO Øvre Romerike 25 år - del 10

NVIO Øvre Romerike 25 år - del 10

03.05.21 11:27 av Svein Olav Nymoen

NVIO Øvre Romerike ble stiftet i oktober 1996. I denne serien presenteres stiftelsen og alle år i etterkant, stort sett som gjengivelse av årsberetningene - og litt til. Bilder er innhentet fra noen medlemmer og andre. Disse stemmer nok ikke hele tiden i den tidsperioden de er satt inn, men gir allikevel et bitte lite glimt inn i noen av misjonene Norge og lokalforeningens medlemmer har medvirket i. Det er fremdeles et ønske at flere sender bilder som kan brukes i denne serien. Både fra utenlandstjeneste og lokale arrangementer. Bildet: NorMash Korea 1952. Foto: Forsvaret/Utlånt av Frank Berg.

Les mer
NVIO Øvre Romerike 25 år - del 9

NVIO Øvre Romerike 25 år - del 9

26.04.21 18:31 av Svein Olav Nymoen

NVIO Øvre Romerike ble stiftet i oktober 1996. I denne serien presenteres stiftelsen og alle år i etterkant, stort sett som gjengivelse av årsberetningene - og litt til. Bilder er innhentet fra noen medlemmer og andre. Disse stemmer nok ikke hele tiden i den tidsperioden de er satt inn, men gir allikevel et bitte lite glimt inn i noen av misjonene Norge og lokalforeningens medlemmer har medvirket i. Det er fremdeles et ønske at flere sender bilder som kan brukes i denne serien. Både fra utenlandstjeneste og lokale arrangementer. Bildet: Ebel es Saqi sett fra transportlagets ene hus, "Lykkeboden", i første kontingent 1978. Foto: Svein Olav Nymoen.

Les mer
NVIO Øvre Romerike 25 år - del 8

NVIO Øvre Romerike 25 år - del 8

19.04.21 08:33 av Svein Olav Nymoen

NVIO Øvre Romerike ble stiftet i oktober 1996. I denne serien presenteres stiftelsen og alle år i etterkant, stort sett som gjengivelse av årsberetningene - og litt til. Bilder er innhentet fra noen medlemmer og andre. Disse stemmer nok ikke hele tiden i den tidsperioden de er satt inn, men gir allikevel et bitte lite glimt inn i noen av misjonene Norge og lokalforeningens medlemmer har medvirket i. Det er fremdeles et ønske at flere sender bilder som kan brukes i denne serien. Både fra utenlandstjeneste og lokale arrangementer. Bildet: NDH 1 ISAF Masar E Sharif – 2006-2007. Bildet er utlånt av Frank Berg.

Les mer
NVIO Øvre Romerike 25 år - del 7

NVIO Øvre Romerike 25 år - del 7

12.04.21 08:35 av Svein Olav Nymoen

NVIO Øvre Romerike ble stiftet i oktober 1996. I denne serien presenteres stiftelsen og alle år i etterkant, stort sett som gjengivelse av årsberetningene - og litt til. Bilder er innhentet fra noen medlemmer og andre. Disse stemmer nok ikke hele tiden i den tidsperioden de er satt inn, men gir allikevel et bitte lite glimt inn i noen av misjonene Norge og lokalforeningens medlemmer har medvirket i. Det er fremdeles et ønske at flere sender bilder som kan brukes i denne serien. Både fra utenlandstjeneste og lokale arrangementer. Bildet viser Army Hospital ved NORMASH Korea 1951-54. 624 soldater gjennom sju kontingenter. 14755 pasienter, 73637 pasientdager, fire operasjonsbord og 9600 operasjoner. 8000 tannkonsultasjoner. Bildet er utlånt av Frank Berg.

Les mer
NVIO Øvre Romerike 25 år - del 6

NVIO Øvre Romerike 25 år - del 6

05.04.21 08:42 av Svein Olav Nymoen

NVIO Øvre Romerike ble stiftet i oktober 1996. I denne serien presenteres stiftelsen og alle år i etterkant, stort sett som gjengivelse av årsberetningene - og litt til. Bilder er innhentet fra noen medlemmer og andre. Disse stemmer nok ikke hele tiden i den tidsperioden de er satt inn, men gir allikevel et bitte lite glimt inn i noen av misjonene Norge og lokalforeningens medlemmer har medvirket i. Det er fremdeles et ønske at flere sender bilder som kan brukes i denne serien. Både fra utenlandstjeneste og lokale arrangementer. Bildet viser sanitetsdelen av ISAF, Kabul i 2004, utlånt av Frank Berg.

Les mer
NVIO Øvre Romerike 25 år - del 5

NVIO Øvre Romerike 25 år - del 5

29.03.21 08:29 av Svein Olav Nymoen

NVIO Øvre Romerike ble stiftet i oktober 1996. I denne serien presenteres stiftelsen og alle år i etterkant, stort sett som gjengivelse av årsberetningene - og litt til. Bilder er innhentet fra noen medlemmer og andre. Disse stemmer nok ikke hele tiden i den tidsperioden de er satt inn, men gir allikevel et bitte lite glimt inn i noen av misjonene Norge og lokalforeningens medlemmer har medvirket i. Det er fremdeles et ønske at flere sender bilder som kan brukes i denne serien. Både fra utenlandstjeneste og lokale arrangementer. Bildet viser NORBATTs AO i Sør-Libanon i 1983.

Les mer
NVIO Øvre Romerike 25 år - del 4

NVIO Øvre Romerike 25 år - del 4

22.03.21 10:50 av Svein Olav Nymoen

NVIO Øvre Romerike ble stiftet i oktober 1996. I denne serien presenteres stiftelsen og alle år i etterkant, stort sett som gjengivelse av årsberetningene - og litt til. Bilder er innhentet fra noen medlemmer og andre. Disse stemmer nok ikke hele tiden i den tidsperioden de er satt inn, men gir allikevel et bitte lite glimt inn i noen av misjonene Norge og lokalforeningens medlemmer har medvirket i. Det er fremdeles et ønske at flere sender bilder som kan brukes i denne serien. Både fra utenlandstjeneste og lokale arrangementer. Bildet er hentet fra Forsvarets presentasjon "Norwegian armed forces medical services 1945-" og er fra NORMASH Korea. Takk til Frank Berg for bildemateriell.

Les mer
NVIO Øvre Romerike 25 år - del 3

NVIO Øvre Romerike 25 år - del 3

15.03.21 10:27 av Svein Olav Nymoen

NVIO Øvre Romerike ble stiftet i oktober 1996. I denne serien presenteres stiftelsen og alle år i etterkant, stort sett som gjengivelse av årsberetningene - og litt til. Bilder er innhentet fra noen medlemmer og andre. Disse stemmer nok ikke hele tiden i den tidsperioden de er satt inn, men gir allikevel et bitte lite glimt inn i noen av misjonene Norge og lokalforeningens medlemmer har medvirket i. Det er fremdeles et ønske at flere sender bilder som kan brukes i denne serien. Både fra utenlandstjeneste og lokale arrangementer. (Foto: Anders Berglie)

Les mer
NVIO Øvre Romerike 25 år - del 2

NVIO Øvre Romerike 25 år - del 2

08.03.21 10:45 av Svein Olav Nymoen

NVIO Øvre Romerike ble stiftet i oktober 1996. I denne serien presenteres stiftelsen og alle år i etterkant, stort sett som gjengivelse av årsberetningene - og litt til. Bilder er innhentet fra noen medlemmer og andre. Disse stemmer nok ikke hele tiden i den tidsperioden de er satt inn, men gir allikevel et bitte lite glimt inn i noen av misjonene Norge og lokalforeningens medlemmer har medvirket i. Denne gangen er det Svein Olav Nymoen som er representant for utenlandstjeneste - i UNIFIL, NORBATT I i Libanon 1978. Det er fremdeles et ønske at flere medlemmer sender bilder som kan brukes i denne serien. Både fra utenlandstjeneste og lokale arrangementer.

Les mer
NVIO Øvre Romerike 25 år - del 1

NVIO Øvre Romerike 25 år - del 1

01.03.21 11:22 av Svein Olav Nymoen

NVIO Øvre Romerike ble stiftet i oktober 1996. I denne serien gjennom disse årene presenteres stiftelsen og alle år i etterkant, stort sett som gjengivelse av årsberetningene og litt til. Bilder er innhentet fra noen medlemmer og andre. Disse stemmer nok ikke hele tiden i den tidsperioden de er satt inn, men gir allikevel et bitte lite glimt inn i noen av misjonene Norge og lokalforeningen har medvirket i. Denne gangen er det Kjell Dyve Furuseth som er representant for utenlandstjeneste - i Tysklandsbrigaden.

Les mer
Invitasjon til golf-turnering

Invitasjon til golf-turnering

16.03.21 20:59 av Svein Olav Nymoen

Hei alle golf-interesserte veteraner, her er en invitasjon fra svenske veteraner: "Hejsan Sveriges Veteranförbund arrangerar varje år en golftävling. Ni är välkomna att deltaga om ni vill. Bifogar inbjudan här. Mer information hittar ni på veteransvingen.se Med vänlig hälsning Peter Enström Ersättare styrelsen för Sveriges Veteranförbund +46 70 218 58 06 peter@sverigesveteranforbund.se" Alt avhenger av om smittesituasjonen tillater grensekryssing. De som måtte finne dette interessant, må selv stå for kontakt og påmelding.

Les mer

Kategorier