Til kjøpesenter og julebutikk

Til kjøpesenter og julebutikk

Publisert av Svein Olav Nymoen den 26.11.22.

Programmet for turen ble presentert, og det var litt delte meninger om tider og steder. Det endte med at vi var bortom alle stedene som var foreslått, så alle fikk innfridd sine ønsker.

Juletreet ønsket velkommen inn i Snoka Julebutikk.

 Første stopp var Charlottenberg Shoppingsenter. De som ville besøke Lidl ble kjørt dit og fraktet tilbake til storsenteret etter det. Andre stopp var nabosenteret, der HyperMat var de flestes destinasjon. Der ble det tid til en matbit også, og da alle var klare, kjørte bussen videre til EuroCash (tidligere EDA Supermarked, eller "oksen", som noen kalte butikken) der ferskvaredisken ble invadert.Alle fikk kjøpt det de trengte, og kanskje litt til, før turen gikk videre til Snoka julebutikk på Åbogen. Der ble det bare et kort stopp og mest glaning på et overfylt butikklokale med alskens julepynt og dekorasjoner.

Her er det nesten ikke plass til julegjestene.

 Så gikk turen tilbake til de respektives stoppesteder, og da klokka var 18.00 var nok de aller fleste hjemme igjen. Takk for turen til alle som var med og til Erik som fraktet oss trygt og behagelig tur/retur nabolandet.