Hyggelig fårikåltreff på Trandum

Hyggelig fårikåltreff på Trandum

Publisert av Svein Olav Nymoen den 24.09.22.
Hovedretten ble tilberedt av vår egen sjefskokk, Terje Røberg, og den smakte fortreffelig. Alle ble mette, og enda var ikke alt spist opp.
På formiddagen ble det dekket et fint bord, der tema var høst. Norsk flagg og FN-glagg var satt fram, og neste gang skal vi forsøke å ha et NATO-flagg også.


Fårikålbordet er dekket og klart for gjestene.

Etter at hovedretten var inntatt, ble det lagt inn ei pause før kaffe og kake ble servert. Kaffen ble traktet av Magnar Aae og kaka var bakt av Wenche Nymoen. Begge deler av ypperste kvalitet.
Etter drøyt to timer og mange gode samtaler, begynte de første å trekke seg tilbake. Ryddingen gikk unna i en fei, og nå står lokalet omtrent slik vi kom til.
Takk til Stiftelsen Trandum for lånet av kjøkken og spisesal. Takk til alle som var med på treffet og takk til dere som var med på forberedelser og rydding.

Trond Bergerud, daglig leder for Trandum AS og styremedlem
i Foreningen Norway House Trandum, forteller om hva Stiftelsen
Trandum har gjort, gjør og skal gjøre.