Fin, men litt grå start på  #Turveteraner

Fin, men litt grå start på #Turveteraner

Publisert av Svein Olav Nymoen den 13.04.22.

Denne første turen hadde Raknehaugen i Ullensaker som mål, med start fra parkeringen ved Nordbytjernet på Jessheim. Derfra gikk turen via merkede turløyper gjennom villmarken mellom Jessheim og E6, der stiene var både våte og litt glatte noen steder. Men i hovedsak helt greie å følge.
Vel framme ved den store historiske haugen fant vi plass i gapahuken og termosene med kaffe ble kaffe funnet fram. Praten gikk i hyggelige vendinger selv om vi ikke kjente hverandre før turen. Det la ingen demper på det sosiale samværet.
Dermed kan en slutte at slike turer - om det er få eller flere med - danner grunnlag for kjennskap og vennskap. Noe som også er formålet med ideen #Turveteraner.
Opplegget er ikke bare for veteraner - i hvert fall i vår lokalforening. Alle kan delta - koner, samboere, barn, barnebarn - til og med svigerforeldre kan få være med om de vil.
Jan Erik Thorvaldsen og Svein Olav Nymoen tok sesongens første tur, og ønsker mange flere velkommen på de neste.
Turprogrammet for sommerens utflukter er lagt ut på facebook og aktivitetskalenderen på lokalforeningens hjemmeside. Alle medlemmer som har e-postadresse er tilsendt turoppsettet.

Svein Olav Nymoen ( NORBATT I i 1978) og Jan Erik Thorvaldsen
(NORBATT II i 1978-79) i gapahuken ved Raknehaugen.